COM vols que sigui el teu NOU ORDINADOR ???

Omple el formulari triant les opcions que més s'ajustin a les teves necessitats.
T'enviarem una proposta que voldrà respondre a aquestes necessitats.

M'agradaria que em féssiu pressupost d'un ordinador tipus , que sigui , amb tecnologia de processador . El faré servir habitualment per usos
La capacitat de l'espai de treball hauria de ser de de memòria RAM i l'espai de magatzem de de disc dur. A més et marco les característiques accessòries que m'agradaria que tingués:

sense unitat òptica
amb dvd
amb blue-ray


     
 
 
 


Nota: Els camps marcats amb * s'han d'omplir per finalitzar correctament la operació


Avís legal:

Per utilitzar certs serveis d'aquesta web, els Usuaris han de proporcionar prèviament a S.I.M. informàtica scp certes dades de caràcter personal a través del Formulari (d'aquí en endavant, les "Dades Personals"). S.I.M. informàtica scp tractarà automatizadament les Dades Personals per tal de poder satisfer el servei (donar resposta adequadament a preguntes i d'altres demandes). Mitjançant la cumplimentació i enviament del corresponent Formulari, l'Usuari accepta i autoritza que les seves Dades Personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de S.I.M. informàtica scp.

Els Usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitut, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzades.

Si desitja accedir a les seves dades, modificar-les, cancel·lar-les o oposar-se al seu tractament ha de dirigir-se a S.I.M. informàtica scp. Si ho desitja pot trucar al 93 883 22 45 o enviar un correu electrònic a correu@siminformatica.cat